Aug 2, 2007, 4:29 PM

Уморих се 

  Poetry
658 0 6
 

Уморих се


Не ме оставяй да греша.

Уморих се да прощавам.

Не ме оставяй в тишина.

Уморих се да я потушавам.


Ела и нежно ме вкуси.

С топлина ще те обгърна.

В сърцето си пусни ме ти

и толкова любов аз ще ти върна.


Излъжи ме в този миг,

че всичко, що си искал, аз съм.

На таз лъжа до сетен дъх

аз  жертви ще принасям.


© Ирина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??