Dec 5, 2005, 10:09 PM

Уморих се 

  Poetry
845 1 7
Уморих се,
 все аз да съм виновна,
 да ме обвиняваш във какво ли не...
  Уморих се,
 все аз да съм жестока,
 сърцето ти да разкъсвам на две...
  Уморих се,
 да плача,
 да събирам в шепи рухнали мечти...
  Уморих се,
 да тичам срещу вятъра
 и да ме боли...
  Уморих се да коленича,
 да търся със свещ миналите дни...
  Уморих се,
 ако щеш да дишам...
 От собствения си живот се УМОРИХ!

© Ливия Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??