Aug 14, 2007, 11:09 PM

Уморих се да те обичам! 

  Poetry
1556 0 10

Умирих се да те обичам.



Уморих се да те обичам,

виж, личи в погледа ми сега.

Уморих се след илюзии да тичам,

а в действителност да съм сама.


Уморих се всеки ден да чакам

две топли думи в едно кратко писмо.

Или пък горчиво да си поплача,

ако случайно то не е дошло.


Аз много за любовта си се борих,

толкова дълго, че вече отмалях.

Изглежда така ми е написано отгоре,

при мене никога да не остава тя.


Аз нямам сили вече да се боря,

виж, личи ми в погледа сега.

Не знам какво да те моля, Боже?

Оставям на тебе моята съдба!

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??