Дойде неочаквана
Докосна ме с поглед
Вино, искрящо в чашите
Глътка, две, недочакали третата
Пламък изпепеляващ дрехите
Голота, слята в едно
Стенания отекващи в тъмното
Страст изгаряща телата ни
Порои от целувки, спокойствие, нежност
Глава, отпусната върху гърдите ми
Туптене на сърца
Цигарен дим и нежен унес
Бавно разсъмване
Стая изпълнена с аромат на секс...
© Георги All rights reserved.