Душата, пленница на любовта
със звезден прах обсипана е тя.
За лунни танци в красивите нощи
Влюбени устните шепнат за още.
В унес любовен Вселената цяла
с криле запърха като птица бяла
и с нотки любовни, аромат и свежест
милва крехкото пролетно цвете.
Просторът кротко гали със нежност
всички дървета, притихнали в нега.
Ветрецът докосва крехки треви
искрят от росата красиви мечти.
Душата, пленена от таз` красота,
полита в небето с вълшебни крила.
╰✿Sunny EL✿╮
© Sunny All rights reserved.