Apr 3, 2012, 3:59 PM

Уроци по сценично майсторство-Закачка 

  Poetry » Other
671 0 16

Уроци по сценично майсторство

Закачка

.........................

 

пия кафе и си
мисля за теб
утрото чурулика
щастлив словоред
гали душата ми
думите съхнат
до бяло изпрани
вятърът иска
до тях да застане
птица подскача
подхвърква отлита
моето слънце
за твоето пита

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??