May 13, 2007, 11:49 PM

Усещам те 

  Poetry
1030 0 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

В пропитото от толкова ласки легло,

отново в прегръдките ти падам, приласкана,

да пия наслада от устните ти пак получих покана.

Докосвам всяка извивка на горещото ти,

тръпнещо в омая тяло,

жадно те придърпвам, за да те усетя

по-силно в мен

и пропадам в безкрая.

И напук на всичките поети

сред огъня от твоя плам

сред страстта, горяща в този блян

от две пламтящи в докосване длани,

в туптящите мигове, когато плът в плът изгаря,

напук на всеки творец,

който е дръзнал да вярва, че може

с думи да го опише,

напук на всички тях

създаваме сега

  най-желаната история за греха.

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • !

    Сетих се, имаше навремето един полски филм "История на греха", май, на Анджей Вайда...

    "Човек трябва да прави история или да стане дух!" Антонио Грамши
  • БРАВО, ДОБРЕ КАЗАНО.....ТЕЗИ НЕщА ТРУДНО СЕ ОПИСВАТ С ДУМИ
Random works
: ??:??