Усещане
Пясък в косите, диви фъртуни
от стари, разбити въпроси,
боси крака и ръце като струни,
и тъмно небе, буреносно.
В кръг се завъртам, търся отново
къде е на дните ми фара,
трудно прониква лъч през олово
и болка в очите затваря.
Грешен е пътят, времето – малко,
разбирам какво не достига,
най-ненаучен от мене остана
урокът да бъда щастлива.
© Доли All rights reserved.
урокът да бъда щастлива"
Много хубаво си го казала Доли и май си е точно така в живота!