Aug 5, 2007, 10:22 AM

Усещане 

  Poetry
735 0 2
В нощта - заря.
Сълзи - мечти.
В душата тишина.
Отново самота.

Някой луд пак се весели,
някой друг пак ехти.
Споделени тревоги, сълзи
навяват бурни мечти.

А ти - пак си сам,
но, надявам се, засмян.
Побеждаваш пак живота,
печелейки последната квота.

02.08.2007

© Тихомир Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чудесен стих! Браво!
  • Браво,Тишо!Радвам се,че си сред нас.Добре дошъл!Подкрепям те изцяло,продължавай!
    Поздрави от мен!
Random works
: ??:??