Oct 15, 2013, 8:57 PM

Усещане за близост 

  Poetry » Love
795 0 3

Вдишвам въздуха с твоите устни!

Пия влага от твойте очи!

И изпълва ме топлото чувство,

с радостта, че до мене си ти!

 

А телата ни бавно се сливат...

Пламва огън, запален в страстта!

Знам луната защо не заспива –

вечно будна, с душа на жена!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??