Mar 23, 2008, 1:30 AM

Усещане за Пролет 

  Poetry » Landscape
1095 0 27
С пуканки накичиха
дърветата
зеленото петно
на сивия квартал.
Усмихват се загадъчно
лалетата.
Градът пробужда се.
Не е умрял.

От детски смях кънтят
паветата
и глъч вълшебен
вятърът довя.
Две хлапета се надбягват
с колелета.
С гордост ги наглежда
техния баща.

Ухае на любов
и на възраждане.
Въздухът разстила
топлота.
Разлистват се като платна
пердетата.
В стаята ми влиза
Пролетта.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??