Sep 28, 2016, 7:53 AM

Усещане 

  Poetry » Love
1076 3 7

Очаквам вече другия живот,
когато ще те срещна  и остана,
тогава уж животът ще е нов, 
но аз ще знам, че е роден от рана.

 

... която е кървяла дълги дни
и дълги нощи не е заздравяла,
създадена от тъжните стрели
на тиха и мъчителна раздяла.

 

Аз вярвам, знам, че има нов живот,
ако го няма - как ще те обичам...
Тогава ще достигна онзи плод,
за който в днешния живот все тичам!
 

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??