May 5, 2017, 10:59 PM

Усещаш ли покоя на душата 

  Poetry
611 2 5

 

Усещаш ли покоя на душата

в милувката на Божията длан.

Съзнаваш или не,

но сме богати

с това, което Господ ни е дал –

посоката и вярата в сърцето 

и избора свободно да летиш,

да се издигнеш и да си, където

и непростимото ще можеш да простиш!

Виж – семенцата някога посети

сега подхранват малкия ни свят.

 

Усещаш ли покоя на душата –

това е необятна благодат!

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??