Mar 22, 2019, 8:01 AM

Усмихната жена 

  Poetry » Civilian
367 1 2

                  Усмихната жена

 

Усмихната жена посреща ме на входната врата,

на магазинче малко, дрехи втора употреба.

 магазинче за бедни хора но с добри сърца,

добра жена, в усмивката и има топлота!

 

От сутрин в магазина тя до вечерта,

раздава усмивки и помага на хората.

Да имат топли и хубави дрехи сега,

да имат надежда, да сбъднат своя мечта!

 

Хубави дрехи макар и втора ръка,

купуват ги и носят хората с усмивка.

Маркови са, качествени и добри,

макар и носени, те ни правят по-хубави.

 

Изпраща ме с усмивка, маха ми с ръка.

Заповядайте пак! А при мен няма я вече Тъга!

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??