May 14, 2010, 4:02 PM

Усмивка 

  Poetry » Love
742 0 8

Усмивка


Усмивката ти няма да забравя,
бе първото, което в теб видях.
Признание сега ще ти направя,
докосвайки те, сам си завидях.

Не можех да повярвам, че те има.
Светът бе станал толкова красив.
Отдръпна се сковалата ме зима.
Усмивката ти стопли фона сив.

Стартира с нея новото летоброене,
а не с големия и мощен взрив,
създал за първи път пространство, време.
Усмивката ти прави ме щастлив.

© Сони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??