Mar 8, 2016, 7:31 AM

Усмивка 

  Poetry » Love
262 0 0

Такъв фатално идеален,
с усмивка, колкото света,
няколко щипчици нахален,
но с тонове грееща душа…

 

Рисуваш по мен весели въздишки
и дишането в миг се учестява
като се смееш. И топят се всички,
дето опитват в мен да затъмняват.

 

Да ми се случиш – не е начертано.
Но има ли за нас това значение?
Беше искри, когато слънце нямах.
Усмивка си, мое неволно увлечение.

 

 

07.03.2016г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??