May 7, 2006, 11:06 PM

Усмивка днес 

  Poetry
1014 0 3

Усмивка днес

И онзи ден и вчера плака,
днес се губиш сам във мрака.
Слънце утре ли  ще видиш,
питаш се и не разбираш.

Времето във себе си убий,
свобода и сила сам открий.
Сълза от вчера запази,
от блясъка й нежен запали
усмивка днес и без вина
за утре и за вечността.

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??