Усмивката.
Тя няма да изчезне.
Докосната е с любовта.
С твоята любов, приятелко.
Не си до мен сега.
До мен стои една надежда.
Една надежда и една съдба.
Говорят си.
За теб, приятелко.
За теб и любовта.
Усмивката.
Тя няма да изчезне.
Тя чака надеждата да победи
и моето сърце да те намери.
Любовта винаги побеждава.
© Наско кирилов All rights reserved.