Dec 24, 2012, 2:35 PM

Утеха 

  Poetry » Other
615 0 11
Утеха
…………………..
има
безсмъртна
причина
всеки миг
да е смъртен
а онези
които
я търсиха
също внезапно
отминаха
силуетите им
премрежват
(понякога)
с белотата си
настоящето
и се връщат
в лъжовните нощи
и ухаят
на детство
на дом
и на щастие
не плачи
моя радост
наследствена
тайнството
ни сплотява
то съблича
себичните ни
различия
без
да ни съжалява

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??