Jul 8, 2020, 9:15 PM

Утомление 

  Poetry
605 1 1

Как си утомлен, безволен, да чакаш сивия здрач на съдбите

на окончанията времената да стоплиш само пробити,

без да им натякваш безмислието,

без да тъгуваш по смисъла,

че смисълът, скъпи, намираш го

без усилие само в прегръдките ми.

© Велина Караиванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??