Oct 27, 2007, 2:16 PM

Утре 

  Poetry » Love
931 0 7
Утре.
Ще бъда по-силна,
ще Го оставя във времето назад.
Утре
ще бъда недосегаема
за мръсотиите на този свят.

Утре болката ще стихне
и ще завладее някой друг.
И душата ми ще литне
като птиците - на юг!
(Търсейки светли простори
и малко топлина
за тъмните й двори,
потънали в прахта!)

Утре, утре ще се смея,
днес не ми остана време,
може с птиците да пея,
ако и те пеят с мене...

Утре кой ли ще ме спира?
Не, няма да си ти!
И душата да умира,
не ще си част от моите мечти!

© Вечно твоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??