Jun 28, 2007, 9:57 AM

"Утре ще му мисля" 

  Poetry
621 0 8
Отивам си отново у дома -
Тара, Елен ме очаква.
Носи ли се още лимонова есенция,
Елен щом мине, лъха ли утеха?
Само това душата ми бленува.
Едничка мисъл за спасение.
Намерила спокойствието на иконата.
Иконата, носеща лимонова есенция.
Очакваща убежище за своята болка,
товара с грижите си търпеливо нося.
Винаги смела, винаги толкова силна
и сякаш искаща да покоря света.
Храбростта става ми спътница в живота.
Ъгъл съм в кръглата стая на правилата.
Рина безчет грижи, безпокойства.
Ала те застиват с мисълта "утре ще му мисля".

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??