Oct 13, 2011, 2:29 PM

Утрин 

  Poetry
703 0 21



Утрото повдига със усмивка

кадифените дипли на нощта.

Денят бърза, без да знае,

че не искам да те пусна

от вълшебната прегръдка

на съня...

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??