Oct 20, 2009, 11:18 PM

Утринен концерт 

  Poetry » For kids
450 0 1

 Жаба жабурана

стана сутрин във зарана

и с голямата уста

голям концерт направи тя.

 

Всички птички и тревички,

всички палави мушички

слушаха в захлас

тоя меден глас.

 

И росата, и дъгата

в този час

блеснаха за всички нас,

и концертът утринен, голям,

бе със фойерверки увенчан.

© Милена Карагьозова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??