Jun 4, 2021, 12:27 PM  

Утро 

  Poetry » Love
192 0 0

Утро вън изгрява,

лъчи осветяват небесата,

светлина душата озарява,

благослов излиза от устата.

 

Ангел омая ми душата,

пречисти ме от грях,

избави ме тя от тъмнината,

забравих зло и страх.

 

Слънцето усмихва се и пее,

навън е топло, чудно,

колко хубаво е да се живее,

просто обичам я безумно!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??