Dec 4, 2018, 8:52 AM  

Утрото е тихо 

  Poetry » Other
442 0 5

Как утрото е тихо

и сърцето ми пее

забравена песен,

забравен рефрен

от детството мило,

така лекокрило.

Как утрото е тихо,

сърцето ми грабва,

отвежда го в плен.

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??