Oct 30, 2007, 12:04 AM

Утрото започва с "ОБИЧАМ ТЕ" 

  Poetry
1471 0 6

Не бързай да ме будиш със целувка.
Обичам сгушена да чувствам твойто тяло.
В прегръдката ти ми е толкова уютно.
Какво като вънка слънце е изгряло?

Аз знам, че утрото се ражда в този миг.
То отразява се във перените в мен очи...
"Здравей, мой изгрев" чета аз шепота им тих...
Да знаеш... колко този миг сладни.

И подпечатан пак ще е денят
от твойта нежност, с която ме обвиваш.
Разбра ли... думите, които устните мълвят...
Прекрасно е, когато утрото започва със "Обичам те"!

© Валерия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??