Sep 10, 2012, 11:58 AM  

Уви 

  Poetry » Love
706 0 0

Умирам аз под палещи лъчи

и въздух нямам, а сърцето как боли...

Желая в миг на прах да се превърна,

че в нея няма спомен, нито сълзи...

 

Да свърши изведнъж

това мъчение бездънно;

да няма вече празнота

и безнадеждност!

 

Търпението липсва в мойта същност,

аз искам всичко, повече, сега и без остатък!

С това издъхват бременните ми мечти,

без жал ще съдя себе си оттук нататък!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??