Nov 12, 2022, 10:13 AM

Узряване 

  Poetry
143 0 0

Бях пламъче във въгленче мъждящо.

Бях сълзи и тъга в душа пречиста.

Бях пияна от любов  с,сърце звънтящо.

Бях болка сляпа с други неделима.

 

Сълзи преглъщах, жадна се умивах.

Слова отпращах смело  вдън гори

От  безумства егото изтривах.

Скришом вадех от плътта стрели.

 

Скърбите по минало изтривах.

Бъдещето сложих в светъл час

днес заложих на вълнението в мене

и  в молитва време, речена на глас

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??