Oct 29, 2011, 10:20 PM

В цветята те намирам 

  Poetry » Love
885 0 1

Розов зюмбюл си ти,

момина сълза красива,

закичена роза в коси -

в коси на бяла самодива.

 

Люляк - лилав букет,

красотата на Тагетес – нежна,

ухаещ калатеен цвет,

бяла орхидея – снежна.

 

Безсмъртно сладко дихание,

като азалия – вечното цвете,

нарцисово ухание,

разцъфваш зиме и лете.

 

Минзухар китен в градина,

синчец синкаво-небесен,

цвете - преживей тази година,

не умирай отново наесен...

© Никола Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??