Aug 24, 2015, 5:43 PM

В декември ще полудея 

  Poetry
298 0 1

Длани горещи,

сякаш хиляди свещи горят.

Потъпкани блянове 

диво крещят.

Мечти разпиляни,

на облак събрани

вечно висят.

Животът - миг кратък.

В петък ще давам урок,

ще режа на ленти моменти

от черния период.

Брод ще търся отново.

Съдбата ще гоня към друг.

Спасителен бряг търся.

Нека има край.

Май вечен желая!

В декември ще полудея!

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??