24.08.2015 г., 17:43 ч.

В декември ще полудея 

  Поезия
263 0 2

Длани горещи,

сякаш хиляди свещи горят.

Потъпкани блянове 

диво крещят.

Мечти разпиляни,

на облак събрани

вечно висят.

Животът - миг кратък.

В петък ще давам урок,

ще режа на ленти моменти

от черния период.

Брод ще търся отново.

Съдбата ще гоня към друг.

Спасителен бряг търся.

Нека има край.

Май вечен желая!

В декември ще полудея!

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Контрастен финал. Впечатли ме, Василке!
  • Интересни сравнения на емоциите на лирическата с образи и картини от природата, това е доста трудно за постигане, поздравявам те!
Предложения
: ??:??