В ДУШАТА МИ...
В душата ми отронена сълза е всеки спомен
и едно желано връщане назад
и в този свят - изгубен и огромен,
изгарям в огъня на свойта страст.
И пак те виждам във съня си нощем,
забързан, устремен към мен,
но мракът тихо ме поглъща
и идва празен новият ми ден.
© Анка Келешева All rights reserved.