Jun 3, 2008, 7:52 PM

В дълбокото 

  Poetry » Love
624 0 3

Вълнуваш се... по мислите ми капе

гроздов сок - дали,

се питам, дали

си тичал след чувствата си,

дали си се опитвал да ги надбягаш,

във вихрушката от погледи

и спомени... 

Милуваш ме... по горещата ми кожа

си разстлал света - кажи,

от думите ми тъжни,

с вкус на гроздов сок,

вълнуваш ли се?...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??