Apr 25, 2016, 7:29 PM

В един миг 

  Poetry » Phylosophy
498 0 13

 

Хора вехнат, падат като листи,

а навън разцъфва пролетта

и молитвен храм за песимисти

е светът, погубил любовта!

 

Време безметежно, ветровито...

Студ сковал е хиляди съдби!

А дъждът оплаква шеговито

сам смъртта си с ледени сълзи!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??