Dec 27, 2022, 7:13 PM

В един последен танц 

  Poetry » Love
588 0 0

Знам, че пак ухаеш с дъх на болка,

днес те гледа друг очи в очи.

Пак не спя до теб и пия двойно,

пак от сто вини и срам мълчиш.

 

Как се казва той и тази липса,

щом твърдиш до днес, че ти си зла.

Знай, че пак съм тук и търся пристан –

в един последен танц на две тела.

© Небесен Владетел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??