Jul 9, 2012, 11:56 AM

В едно изречение 

  Poetry » Love
1105 0 16

Понеже нямам думи за наричане,

остава ми единствено да сричам

минутите, изтекли без обичане,

и с всяка сричка - тебе да изричам,

намерил се - без тебе да се губя,

изгубил се - във теб да се намирам,

разлюбил те - пак в тебе да се влюбя,

отрекъл те - пак тебе да избирам,

намразил те - до болка да обичам

пак теб, с теб всяка болка да лекувам

и да болея, докато те сричам

в минутите, в които съществувам,

присъствам, просто някак си ме има,

а всъщност хем ме има, хем ме няма

в познат живот със непознато име -

самотна лодка, а море - за двама.

© Засегабезиме All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??