Aug 21, 2011, 11:45 PM

В гласа на сърцето се вслушай... 

  Poetry
1152 0 24

Когато най-много си гладен,

най-малкия залък хапни.

Не питай, усещай вкуса му!

Пази го! Благодари!

 

Когато най-много си жаден,

най-малката глътка отпий!

Не бързай! Огледай се в кладенеца,

илюзиите отмий!

 

Когато най-много си тъжен,

най-малката радост върни,

дори да е изкълвана,

стеблото ù ти погали!

 

Когато най-много си вярваш,

най-черния миг оцвети!

В гласа на сърцето се вслушай

и тръгвай - дори да боли!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??