Простих на жената. Разбра ме горката.
Зарадвах я с хубав букет!
Но с мойта балдъза в роднинския пъзел
май нищо не беше наред.
Тя гледаше страстно и не - безопасно
към моите слаби места.
Веднъж - на закуска - ръката си пусна
към мойте космати крака!
Започна да мърка и сръчно да бърка
на дънките в моя дюкян!
Аз взех да я моля, да спре с тази роля!
Молбата, отиде ми зян!
Бях страшно учуден, но не и възбуден.
Проплаках за миг да се спре!
Отблъснах ръката, и беш през гората
към нашето бурно море!
Вбесен от момето, аз спрях под небето
на две чипоноси жени.
Изрових, там яма - дълбока… голяма!
Сред нея да роня сълзи!
Но двете рускини (с добри монокини)
решиха да пият с мен джин.
И аз взех бутилка с небългарска жилка
под близкия бял балдахин.
Издърпах пердето, и с гръб към морето
надигнах към дамите тост:
”За братската дружба и леката служба
на всеки балтийски матрос!”
Поръчах куп ядки, колбаси… салатки
и няколко кофички с лед.
И бързо - по руски, на екс, без закуски,
потеглихме славно напред!
Но както си порках до двете девойки,
жена ми - съзрях край брега!
С огромна капела, тя крачеше - смела!
С бурканче Нутела в ръка!
С усмивка премина покрай балдахина.
Нагъваше с пръст шоколад!
Бе сладка, красива и много щастлива!
Почувствах се млад и богат!
Сбогувах се с Даша и с тьотка Наташа,
и хукнах след “сладката твар!”
За миг я настигнах, на джин се уригнах,
придърпах я в близкия бар…
Не знам колко пихме, дали не се бихме!
Събудих се късно в нощта.
До мене, по прашки от свински опашки,
бе моята… чудна жена!
Реших - да заснема страхотната сцена,
и взех телефона в ръце.
И бързо нащраках жена ми сред мрака,
как спинка с доволно лице.
А после - с халата - прикрих й месата,
и почнах да връщам назад -
интимни моменти с различни сегменти
от нашия плажен разврат!
Припомних си всички любовни игрички
сред топлите морски вълни:
Непълна програма - със пълна мадама,
си спомниха мойте очи!
Събудих… жената с перце по краката.
Над нас бе изгряла луна!
Почувствах магия! На плажа, с Мария!
С любимата моя, Жена!
Край
Юри
Йовев
Юли
2021 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.