Jun 2, 2018, 1:14 AM  

В градината на розите 

  Poetry
361 1 2

 

Ако обагри те на залез хоризонта
с лъчите цветни във оранж и във лила
И сълзи напоят градината в очите ти...

 

опианен от аромата на тревата
попила сокове от Стара Планина –
ще се завърнат с радост щастието и мечтите ни!

 

Ела със мен в градината на розите –

ще се пречистим с аромат и красота!
Поезията ще надвие на Живота прозата...

 

Духът ще се изпълни с чистота!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??