May 5, 2009, 6:05 PM

В името на теб 

  Poetry » White poetry
695 0 7

В името на теб, ще

бъда вечният - този,

който сее радост;

онзи, мъничък хлапак,

бленуващ, дишащ,

търсещ те в новото.

Животът ми е лабиринт,

винаги си някак си изгубена.

Обсебена в своя кръговрат,

поискаш ли ме - имаш ме,

а аз не мога… да те видя.

Слепец за тъмните къдрици,

влудяващи ме в пълнолуние.

Една изгубена мечта сред

хиляди възможни…

Ще бъда или не - героят,

успяващ винаги.

А ти принцеса, чакаща

да те спасят, забравена…

© Георги Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??