Jun 14, 2020, 8:01 AM

В капчици нежност 

  Poetry » Civilian
660 0 1

В капчици нежност

 

Паркът бе пуст, нямаше хора,
така, както сърцето често пустее.
От страх, тъга, или просто умора,
затворен вкъщи животът сивее.

 

Два гълъба търсеха капчици нежност,
от онези, дъждовните, когато тихо ръми.
Крачеха бавно, с невинна небрежност,
щастливи, защото не бяха сами.

 

Явор Перфанов
13.06.2020 г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нежно...много нежно звучи.
Random works
: ??:??