Oct 23, 2007, 1:50 PM

В края на нощта 

  Poetry
1418 0 17
 



Тръгвам в края на нощта,

пияна... от безумното искане.

Умират думите в устните,

сковани... от недоизричане.


На вратата посрещат ме спомените,

измачкани... от обличане.

Изкуствено-сухи жълтеят цветята,

подарени увехнали... от себеотричане.


Потапя се в черни постели душата,

уморена... от събличане.

Затварят се, покрити със скреж очите,

охладнели...  от неОбичане.

© Весела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??