Apr 2, 2015, 11:39 AM

В леглото потънах 

  Poetry » Love
549 0 0

Създадох те наново, 

без грешки

всички добри неща.

И сега жадувам, за съня

Когато заспя, да те видя.

 

Загубих се, напълно в теб. 

Изгубих и умът си. Не мисля трезво. 

И се моля за огън, искра от теб. 

Защото, аз напълно изстинах. 

 

Искра. 

Защото ледена ставах, 

онази нощ 

загубих разсъдъка си.

Хапчета, 

разминах се с смъртта..

 

Оставих се безпомошна

в леглото потънах.

На бавен каданс.

Сякаш някой идваше за мен.

Беше ли Смъртта?

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??