Mar 21, 2018, 4:10 PM

В мен недей да се влюбваш! 

  Poetry
677 16 18

Не опитвай в мен да се влюбиш,

аз съм птица, родена в студа!

Не се влюбвай, ще се изгубиш,

моят път е осеян с тъга!

 

С мен не тръгвай, аз съм бездомна,

имам само хляб и вода,

но душата ми – тя е огромна,

там си пазя всяка сълза!

 

Ако искаш, чакай ме вечер,

не заключвай свойта врата,

аз ще идвам от пътя далечен,

после пак ще си тръгвам сама!

© Руми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??