Nov 18, 2017, 9:08 AM

В метрото 

  Poetry
203 0 2

Цигулка стене в тишината – 

в парижкото метро.

Плачът намери път в сърцата,

а значи – пътя към Добро.

 

Лъкът извлече тъжни нотки,

притури жив рефрен…

...

„Такъв е – казва ми – животът:

и има нощ, и има ден...“

 

Париж, 3 април 2013 г.

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??