Jul 1, 2014, 11:59 PM

В морето нощем 

  Poetry » East forms
646 0 0

В морето нощем
вълните милват брега
бавно и нежно.

© Димитър Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??