Apr 8, 2017, 6:01 PM

В моята къща 

  Poetry
223 0 0

В моята къща
няма тишина.
Когато се връщам
намирам топлина.
В обич я превръщам
и на всеки мога да дам.

 

Тя ме прегръща
не се чувствам сам.
Душата ми е също
все едно има плам.
А любов съществува ли
все още аз не знам.

 

Петък вечер е
и всеки споделя.
С любим човек
своите мечти.
А само аз
времето си отделям
да питам "Как си ти"?

 

Ще се усмихна пак
и ще чакам звездите.
Ще кръстосам крак
и си затворя очите.
Шумно е в моя град
а при мен е тихо
сам съм с мечтите.

 

Все се питам
дали съм щастлив.
Обичам ли, дишам
усещам се жив.

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??