Mar 4, 2021, 3:37 PM

В мъглата ми 

  Poetry » Other
565 1 12

Не виждам…

Има някой наоколо.

Кой,

къде,

защо…

Какво прави…

За мен?

С мен?

Мъгла

и сенки…

Жените –

всички красиви,

мъжете приятно непознати…

Светът е шумен

и невидим –

черен

в моя мрак.

Но вътре,

нейде там,

в новата вселена…

МОЯТА вселена!

Кипи животът ми.

С хора –

които са с мен,

за мен,

при мен…

Небе – запомнено лазурно,

без бури,

без ветрове…

Свят, какъвто аз не знам,

не съм мечтал,

не съм видял. 

И вътре други няма.

Проблемите нахлуват

отвън…

Затварям си вратата.

Доволен и спокоен.

Мир и тишина.

Стъпка към безкрая…

В МОЯ свят…

 

 

© Георги Коновски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??