Apr 8, 2020, 11:35 AM

В мълчанието 

  Poetry » Other
752 5 11

 

Записах върху пясък онзи ропот,

а върху камък – всеки благослов.

Усещаш ли, че времето е хромо -

куцукаме в Христовата любов?

 

И някъде в средата на сълзата

присядам тихо, за да помълча.

В мълчанието се чува как душата

пробива над поредната мъгла -

 

над цялата мътилка на нещата -

в една несътворена Светлина!

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??